Ja sa vota ka marrë Milaim Zeka

auto_milaim-zeka-1077x6361493836222-640x378.jpg

Kandidati për deputet nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, Milaim Zeka, ka arritur të marrë vota të mjaftueshme në zgjedhjet e së dielës për t’u bërë deputet i Kuvendit të Kosovës.

Gazeta Metro ka mësuar që Zeka ka arritur të mbledhë mbi 9 mijë vota në zgjedhjet parlamentare si kandidat i subjektit politik Nisma për Kosovën.

Të martën, Nisma bëri të ditur se në legjislaturën e ardhshme do të kenë 8 deputetë, dhe si duket njëri nga ta do të jetë edhe Milaim Zeka

Komentet
Top