Loading...

Ja shteti me dashnorët më të mirë në botë…!

couple-love-hugging-wallpapers-10.jpg

Portali i specializuar për tradhtitë, AshleyMadison.com, ka bërë një studim me rreth 13 mijë gra në gjithë Europën, për të zbuluar se cilët janë dashnorët më të mirë në kontinentin e vjetër. Ato janë pyetur për cilësitë e meshkujve në 10 kategori të ndryshme. Në krye janë (ashtu siç mund të mendohej) francezët, në fund fare janë grekët.

– Në kategorinë e romantikëve, vendin e parë e mbajnë gjermanët, pasuar nga francezët.

– Sa i përket humorit, nuk ka dyshim, britanikët janë të parët.

– Për puthjet, dihet që italianët janë më të mirët, pasuar nga spanjollët.

– Për atraktivë, në vend të parë janë spanjollët.

– Më rezistentë gjatë seksit janë holandezët.

– Sa për theksin me joshje seksuale, dihet që francezët janë të parët.

– Kështu, pas francezëve vijnë spanjollët, suedezët dhe finlandezët.

Komentet

Leave a Reply

Top