Loading...

Ja si do të duket salla e re e Qeverisë së Zaevit – FOTO

00.jpg

Mbrëmë në godinën e Qeverisë edhe zyrtarisht janë hapur dyert nga salla e re për mbledhje.

Kryeministri dhe ministrat mbajtën mbledhjen në sallën e re e cila ishte e pajisur me një tavolinë të rrumbullakët dhe kompjuter të ri.

Komentet
Top