Loading...

Ja si do të quhet partia e Afrim Gashit, njëjtë si e Erdoganit në Turqi

gashi-zejdi-696x385.jpg

Partia “Populli” muaj më parë njoftoj opinionin se do të del si partia më e re në Maqedoni. Sot ajo u regjistrua ne regjistrin e partive dhe ka filluar strukturimin e strukturave të tyre.

Pas betejës gjyqësore për Lëvizjen BESA, Afrim Gashi, jo zyrtarisht sonte ka njoftuar njerzit e afërm të tij se po përgaiteten për partinë e re. Sipas burimeve brenda grupit të Gashit, tashmë po bëhen përgatitjet e fundit për mbledhjen e nënshkrimeve për formimin e partisë së re. Nga po i njëjti burim theksojnë se partia e re do të quhet Alternativa Kombëtare Progresive (AKP).

Ditët në vijim pritet të zyrtarizohet emri i ri i partisë i personave të vetpërjashtuar nga Lëvizja BESA.Mediat

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media