Loading...

Ja si e zgjidh Japonia problemin e parkimit të biçikletave – VIDEO

0221.jpg

Japonia njihet për shpikjet e saj gjeniale. Ajo ka gjetur së fundmi një zgjidhje inteligjente për parkimin e biçikletave. Në këtë shtet është krijuar një sistem nëntokësor parkimi, ku mund të qëndrojnë deri në 200 biçikleta.

Kjo mund të konsiderohet si një ndër shpikjet më të zgjuara dhe më të domosdoshme deri tani. Për më tepër shikoni videon./krokodili.al

Komentet

Leave a Reply

Top