Ja si të shmangni dhimbjen e kokës

canstockphoto4569094-655x356.jpg

Siç e dimë dhimbja e kokës apo migrena është tepër e bezdisshme. Por gjithmonë ka një zgjidhje. Një nga mënyrat është të shmangurit përmes  të ushqyerit. Janë disa ushqime që ne s’duhet ti hamë si psh  djathërat e stazhionuar, peshku i konservuar si sardelet, gjithashtu dhe teprimi i çokollatës.

Duhet të kemi kujdes dhe me dietat e tepërta apo argjerimet e zgjatura pasi na shkaktojnë dhimbje koke. Gjithashtu duhet të shmangim konsumin e  tepërt të pijeve alokolike si birra e vera.

Komentet
Top