Loading...

Japonezët mrekullohen nga barku i Ronaldos – VIDEO

0142.jpg

Cristiano Ronaldo ishte i ftuar në një program televiziv japonez, ku ia kaloi në mënyrë të shkëlqyer.

Prezantuesit mbetën të mahnitur nga muskujt e barkut të portugezit dhe kërkonin t’ia preknin me radhë.

Cristiano nuk mbante dot të qeshurën.

Komentet

Leave a Reply

Top