Loading...

John Cena do të jetë ylli i “Mutant Ninja Turtles”

Rise-Of-Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-Cast-John-560x316.jpg

“Nickelodeon” njoftoi se ylli i WWE John Cena do të jetë pjesë e serialit të animuar “Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles”. Cena do të hyjë në serial duke i dhënë zërin një personazhi negativ të quajtur Baron Draxum, premiera e të cilit do të jetë këtë vit, por ende nuk ka një datë zyrtare.

“Cena është një nga yjet më të mëdha në botë. Fëmijët thjesht e adhurojnë atë, gjë që e bën një partner perfekt për këto projekte të ardhshme. Përzierja e tij e humorit dhe origjinalitetin sjell një zë të freskët, si përpara edhe pas kamerës”, u shpreh drejtori i “Nickelodeon”.

shqipmedia

Komentet
Top