Ka humbur 5 vjeçari Ilir Ameti, familja lutet për gjetjen e tij

ilir-ameti.jpg

Shkup – Një fëmijë pesëvjeçar ka humbur para më shumë se një ore. Fëmija quhet Ilir Ameti, dhe banon në lagjen “Xhon Kenedi”.

Të afërmit njoftojnë se fëmija ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, edhe pas shumë kërkimeve të familjarëve atë nuk munden që ta gjejnë.

Vogëlushi për herë të fundit ka pasur të veshur një maicë të kuqe, andaj familjarët lusin që të gjithë personat që rastisin këtë fëmijë të lajmërohen në numrat e telefonit: 070 325 072 dhe 070 815 235

Komentet
Top