Kamera e veçantë 360° e Nokia që kushton $40,000 – VIDEO

0-30.jpg

Nokia ka lanquar për herë të parë një kamera 360° shumë të shtrnjtë.

Kjo kamera ka gjithsej 8 kamera nga të gjitha anët. Të gjitha kamerat kanjë pamje prej 187° dhe nga një mikrofon, për të krijuar efekte 3D.

Kjo kamera u lanqua për herë të parë në Dhjetor me një çmim prej 45 000 $ por tani ka zbritur me 5000 $. Me një sensor 2K x 2K,kjo kamera është shumë e veçantë.

Komentet
Top