Katica Janeva dhe Fatime Fetai kontrollë tek Sherbimin Sekret

katica-640x364.png

Ndërkaq në këto momente prokurorja Speciale Katica Janeve ndodhet ne Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) ku po kryen kontrolle në kuadër të hetimeve para-hetimore lidhur me përgjimet. Janeva në DSK po shoqërohet nga disa prokurorë të ekipit të saj. Jozyrtarisht mësohet se hetimet në DSK kanë të bëjnë me zbardhjen e përgjimeve, kush i ka porositur të njëjtat dhe si është realizuar.

Komentet
Top