Loading...

Ke shumë ftohtë? Mënyra më e shpejtë për t’u ngrohur

084.jpg

Mund të jesh veshur hollë dhe nis të kesh të dridhura. Nuk mund të mendosh më asgjë përveç dëshirës për t’u ngrohur. E di çfarë? Mund të ngrohesh me frymën tënde, në çdo kohë, kudo.

Ja teknika e huazuar nga kursi i jogas.

Mbaj dorën pranë fytyrës, merr frymë thellë dhe nxirre me gojën hapur, sikur të doje të mbushje me avull një xham para teje. Tingulli duhet të duket si një “haaaa” e thellë.

Vazhdo të marrësh frymë, por ule dorën dhe mbylle gojën.

Përpiqu të bësh të njëjtin tingull, por duke marrë frymë dhe duke nxjerrë ajrin vetëm nëpërmjet hundës.

Kontrakto paksa fytin për ta shtyrë ajrin në të dyja kahet.

Përsërite për të paktën 10 cikle frymëmarrjeje.

Kjo teknikë angazhon fytin dhe muskujt e frymëmarrjes. Dhe nxehtësia e brendshme rritet.

Tani, hyr brenda.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media