Loading...

Këngëtaret shqiptare shkojnë me fotografinë e Cecës te kirurgët për operacion plastik

b-ceca-800x450.jpg

Dihet që shumë nga të njohurat në vend i janë nënshtruar ndërhyrjeve të ndryshme estetike, për t’u bërë më të bukura e më atraktive.

Disa i kanë fryer buzët, mollëzat, e kanë modeluar hundën, i kanë hequr rrudhat, e kanë ndërruar formën e vetullat, i kanë ngritur ato, etj.

Me pak fjalë, e kanë ndryshuar gjithë strukturën e fytyrës.

Po, dhe disa kirurg plastik, në rrethe të ngushta, thonë se ka këngëtare që shkojnë deri në ordinancat e tyre kanë me vete fotografitë e Ceces,pasi duan të duken si ajo, shkruan “Kosovarja”.

E pa besueshme, por e vërtet!

Komentet
Top