Loading...

Kërkohen mbi 60 punëtorë nga Maqedonia për në Gjermani – APLIKO

24129863_379422225844893_5620036141233784433_n.jpg

Kerkohen mbi 60 vende pune ne Gjermani.
Puna e cila ofron agjensioni per punesim “German Traum” dhe kushtet:
– Ne sistemin e gastronomis ne Mc Donalds (Restaurant).
– Gjuha gjermane e domosdoshme ne nivel komunikimi.
Per ata te cilet nuk kane njohuri per gjuhen gjermane ne kemi edhe kurset tona, ku mund te mesoni dhe te punsoheni ne Gjermani.
Te interesuarit mund te na shkruajn ne inbox ose mund te na kontaktoni permes numrit te telefonit apo email adreses ose te paraqiteni personalisht tek zyrat tona ne Tetove.
Tel: +38972684111
@: [email protected]
www.GermanTraum.com

Komentet
Top