Loading...

Kërkoni partner/e ideal? Ja 6 rregulla që duhen patur parasysh

article-2555971-06423BCD0000044D-608_634x416.jpg

Është fillimvit dhe je akoma ‘single’? Mos u shqetëso. Ke shumë shokë. Nuk është edhe aq keq. Në fakt, është një shans i ri për të gjithë njerëzit e lirë të njohin njerëz të rinj.

Kjo është koha perfekte për të bërë ndryshime reale në jetë dhe moment për të reflektuar nëse do vërtet që gjatë këtij viti të njohësh njeriun special.

Nëse po kërkon një marrëdhënie të shëndoshë dhe një partner serioz, këtu janë gjashtë këshilla që duhet të bësh këtë vit.

Qesh dhe inkurajoje veten për gjithçka. Është shumë e thjeshtë.

Jepu kohën e mjaftueshme takimeve dhe djalit me të cilin po del jepi një shans real. Mos i konsidero takimet si një ndalesë e shpejtë (edhe nëse e ke takuar atë në këtë mënyrë). Lëri interesat e ditës mënjanë dhe vepro më shumë me kimi.

Harroje tipin tënd. Është koha për të lënë mënjanë listën e pretendimeve dhe të jetosh pak më shumë për veten. Nëse refuzon, referoju këshillës #2.

Duhet të dish çfarë kërkon. Kjo pikë është shumë e rëndësishme, sepse do të të ndihmojë të gjesh atë që kërkon. Kaq e thjeshtë.

Mos krahaso raste (nëpër shokë e miq) për të parë që gjërat mund të shkojnë “edhe më mirë”. Mjaft me justifikime për marrëdhënien e pashëndetshme dhe fillo bëj pjesën tënde.

Tako më shumë se një person, pse jo edhe online. Por mos i përdor njohjet online për një kohë të gjatë, sepse duhet të kalosh më shumë kohë me takime të vërteta dhe njohje të reja.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media