Kështu dukej Zanfina 10 vite më parë

auto_zanfina-ismaili_1484763853-630381-2-768x4771494325962.jpg

Këngëtarja Zanfina Ismaili ka hapur arkivat duke gjetur kështu imazhe të viteve më parë dhe e shfrytëzoi rastin për ta publikuar një nga to në rrjete sociale.

Zanfina në këto 10 vite nuk ka ndryshuar shumë, këtë gjë e dëshmon edhe fotografia që ka postuar ajo.

Këngëtarja së fundi është duke punuar rreth projektit të ri të cilin pritet ta hedhë në treg këto ditë, pasi ka përfunduar me xhirimet.

Ajo ka bërë të ditur se kënga e re titullohet “S’je ai mo”, në të cilën do të vije më ndryshe se zakonisht.

Komentet
Top