Loading...

Këta janë deputetët shqiptarë në parlamentin e ri

0-80.jpg

Në bazë të votave nga 99 për qind të rezultateve të përpunuara nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor, ja emrat e deputetëve shqiptarë që kanë fituar në zgjedhjet e djeshme:

NJËSIA ZGJEDHORE 1

BDI: Artan Grubi

BESA: Zeqirija Ibrahimi

NJËSIA ZGJEDHORE 2

BDI: Ejup Alimi dhe Rexhail Ismaili

BESA: Afrim Gashi

NJËSIA ZGJEDHORE 5

BDI: Agim Shaqiri

Aleanca për Shqiptarët: Syrija Rashidi


NJËSIA ZGJEDHORE 6

BDI: Ali Ahmeti, Talat Xhaferi, Shpresa Hadri, Branko Manajlovski, Xhevat Ademi dhe Mirsade Emini-Asani

PDSH: Menduh Thaçi dhe Bardhyl Dauti

BESA: Bilall Kasami, Fadil Zendeli (RDK) dhe Teuta Bilali (RDK)

Aleanca për Shqiptarët: Ziadin Sela dhe Vesel Memedi/Koha

Komentet
Top