Loading...

Këtë javë nënshkruhet marrëveshja për lejet e vozitjes me Gjermaninë

Screen-Shot-2018-09-16-at-7.56.35-PM.png

Të martën, do të nënshkruhet deklarata e përbashkët midis ministrisë së Brendshme dhe ministrisë Federale të Trafikut dhe Infrastrukturës Dixhitale të republikës së Gjermanisë për njohjen dhe zëvendësimin e patentave, ka njoftuar Spasovski në Facebook!

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media