Këto jan paramilitarët maqedonas, dalin publikisht me foto

patriot.jpg

A po përgatitet VMRO-DPMNE të formojë njësite paramilitare me qëllim të pengimit të formimit të qeverisë së re?

Redaksia e portalit Plus Info ekskluzivisht ka siguruar një fotografi, ku vërehen katër persona të veshur me uniforma të zeza dhe me kapela “bereta”, ku mbajnë mbishkrimin “Patriotët”.

Majtas në fotografi vërehet drejtori i gjimnazit të Prilepit, Kiril Nikollovski, i cili këtyre ditëve i këshillonte gjimnazistët e këtij qyteti të dalin në protestat kundër “Platformës Shqiptare”.

Komentet
Top