Loading...

Këto janë sinjalet që tregojnë se keni nivel të lartë sheqeri

674321__original.jpeg

Stili modern i jetës kanë çuar në shtimin e sëmundjeve. Diabeti është një prej tyre, i cili shkaktohet prej kequshqyerjes dhe jetës sedentare.

Ushqimi luan një rol të rëndësishëm për shëndetin, por ka disa sinjale të trupit që tregojnë prani të lartë sheqeri.

Nevoja e shpeshtë për të urinuar, sidomos natën; mjegullim i shikimit; vështirësi në përqendrim; tharje e gojës; impotencë; infeksione të vazhdueshme; dhimbje të shpeshta stomaku; etje konstante; lëkurë e thatë dhe uri përtej normales.

Tjetër faktor tregues janë edhe problemet e nervozizmit, shtim peshe dhe fryrje barku.

Nëse i keni këto simptoma drejtohuni mjekut, në mënyrë që të kapni në kohë situatën me diabetin.

Veç mbani parasysh, ndiqni një stili jete të ekuilibruar dhe praktikoni aktivitet fizik.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media