Loading...

Këto shprehi para gjumit iu ndihmojnë të flini

kk-1.jpg

Askujt nuk i pëlqen të ‘luftojë’ me pagjumësinë gjatë natës duke u rrotulluar në shtrat.

Por ka disa mënyra para gjumit që mund t’iu ndihmojnë nësi i bëni rutinë.

Provoni këto sjellje relaksuese për një natë më të qetë!

Merrni një dush të nxehtë

Shtrini pizhamat tuaja në shtrat

Mbyllni pajisjet elektronike

Vishni çorapë në shtrat

Kufizoni ushqimet dhe pijet në mbrëmje

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media