Loading...

Kjo është familja e Ermal Fejzullahut – FOTO

foto-11.jpg

Këngëtari i njohur, Ermal Fejzullahu, përveç angazhimeve të shumta në mbrëmje të ndryshme muzikore, si brenda ashtu edhe jashtë vendit, anash nuk lë as familjen.
Ai, madje duket të jetë bukur shumë i përkushtuar ndaj gruas dhe fëmijëve të tij.

tuy7uu

e56y65uy

34wrw34r

ry5r6

10932405_1562885927285137_1387843936_n

Komentet

Leave a Reply

Top