Kjo kompani e madhe shkurton 2.000 vende pune

auto_logo_baesystems_en1507635433.png

Prodhuesi britanik i pajisjeve ushtarake, BAE Systems, njoftoi sot se planifikon që të shkurtojë dy mijë vende pune, për shkak se grupi është duke u përballur me kërkesa të dobëta për aeroplanët luftarakë “Hawk” dhe “Eurofighter Typhoon”.

Shkurtimi i vendeve të punës përfshin sektorin ushtarak, detar dhe inteligjencës në kuadër të angazhimeve që të sigurohet një operim stabil i grupit afarist si tërësi.

Komentet
Loading...
Top