Kodra e Diellit në Tetovë sot e mbuluar nga dëbora – FOTO

17992167_1511633862215193_5186863851647961051_n.jpg

Moti sot në Maqedoni është i freskët, në më shumë vende do të ketë reshje të shiut, të cilat me intensitet më të lartë do të jenë në jug të vendit, ndërkaq në vendet më të larta do të ketë reshje të dëborës.

Në Mavrovë dhe Kodrën e Diellit në mëngjesin e sotëm rreth orës 8, është matur nivel i lartë i dëborës prej dy centimetra. Në Mavrovë, Krushevë dhe Llazaropole temperaturat janë matur -2 gradë celsius.

Komentet
Top