Loading...

Komuna e Tetovës aksion kundër uzurpimit të hapësirës publike tek “Çaj Bafçe” – FOTO

12928341_1037233816333259_1632394844060057492_n.jpg

Nga denoncimet e shumta të qytetarëve, në përputhje me programin vjetor të punës së Inspektoratit Komunal ndërtimorë rrespektivishtë programit për egzekutimin e akteve administrative për largimin e objekteve të ndërtuara pa leje, që nuk janë në përputhshmëri ligjore.

Sot me datë 25.04.2016 e hënë, në rrugën “Lenin”(vendi përeth lumit Shkumbin), u ekzekutua aksioni për largimin nga hapësira e gjelbër, gjësende (pllaka bekatoni), të cilat kishin uzurpuar hapësirën publike, rrjedhimisht në KP.nr.4136 KO Tetovë 2, pronësi e Republikës së Maqedonisë. Ekzekutimi ka filluar në ora 10:00 dhe i njejti është mbaruar me sukses në orën 12:30.

I gjithë aksioni është zhvilluar në mënyrën më të mirë dhe pa incidente.

thumbnail_IMG_20160425_120326

thumbnail_IMG_20160425_110055

thumbnail_IMG_20160425_110025

thumbnail_IMG_20160425_121119

Komentet

Leave a Reply

Top