Loading...

Komuna e Tetovës nikoqire e projektit “POWER” – FOTO

12662499_1162386770468874_687841335351140670_n.jpg

Në kuadër të projektit POWER “European network of Women Mayors for Equal Opportunities in Citizens Life” (Rrjeti evropjan i kryetarëve femra të komunave për mundësi të barabarta në jetën e qytetarit), të mbështetur nga Programi Evropa për Qytetarë (Europe for Citizens), Komuna e Tetovës sot ishte nikoqire e këtij projekti, si njëra ndër 5 antarët e kësaj bashkësie të komunave të cilat participojnë. Ky projekt do të mbahet nga data 03.02.2016 deri më 05.02.2016. Mysafirë janë delegacionet nga Pollina, Italia, nga Cuidad Real, Spanjë, nga Blagoevgrad, Bulgari, Labin, dhe Kroaci.

Kryetarja e Komunës së Tetovës znj.Teuta Arifi iu uroi mirëseardhjen mysafirëve, njëkohësishtë i njoftoi dhe informoi ata, për institucionin të cilin ajo drejton, si dhe bëri një rezyme të përgjithshme për qytetin e Tetovës, i cili është një qytet i dyti për nga rëndësia në Republikën e Maqedonisë dhe kryeqendra e shqiptarëve të Maqedonisë.

Përndryshe nuk është hera e parë që Arifi e sjell Tetovën në qendër të vëmendjes ndërkombtare.

12647435_1162387077135510_538203787977126710_n

12670846_1162387043802180_7069959709560355554_n

12662553_1162387040468847_6316173802364243624_n

12654298_1162386990468852_7708406569250189287_n

12645243_1162386847135533_8863727556881158294_n

 

12647400_1162387180468833_8744998841377880844_n

12417639_1162387333802151_8624240584126726043_n

Komentet

Leave a Reply

Top