Kosova e ndarë pro dhe kundër futjes së lëndës fetare në shkolla – VIDEO

0-77.jpg

Ministria e Arsimit nuk e ka në plan fare futjen e fesë si lëndë mësimore në shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë. Kërkesa e bërë tash e 18 vjet në vazhdimësi nga Bashkësia Islame e Kosovës, nuk po gjen përkrahje.

Sociologia Linda Gusia thotë se është e panevojshme futja e fesë si lëndë e veçantë në shkolla dhe se një lëndë e tillë mund të krijojë konfuzion.

Komentet
Loading...
Top