Kosova pa qeveri

Isa-Mustafa-3-650x358.jpg

Deputetët e Kuvendit të Kosovës votuan pro rrëzimit të Qeverisë. Me 78 vota pro, 34 kundër dhe 3 abstenime është rrëzuar Qeveria e Kosovës.

Pro rrëzimit të Qeverisë së Kosovës kanë votuar edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Pro zgjedhjeve të parakohshme është shprehur edhe deputeti i LDK-së, Blerim Grainca.

Ai gjatë fjalës së tij në Kuvend tha se ka pasur shumëçka të flas sot për siç tha ai “sukseset e kësaj Qeverie e edhe të ministrave të PDK-së”, por thotë se nuk i lanë hapësirë.

“Shihemi në zgjedhje”, u shpreh Grainca.

Komentet
Top