Loading...

Kush janë ushtarët e Shqipërisë që veprojnë në Kosovë – VIDEO

ushtria-shqipe.jpg

Shqipëria ka shënuar 10 vjetorin e anëtarësimit në NATO të premtën. Shteti shqiptar rënditet në mesin e 28 vendeve që kontribuojnë me trupa në KFOR.

Përmes një video të postuar nga ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhakaj shprehu mirënjohje gjithë burrave dhe grave që kanë shërbyer në KFOR, për një mjedis më të sigurt për gjithë qytetarët e Kosovës. Nënkoloneli, Nikoll Ndoi, shprehet në këtë video se janë 30 ushtarakë shqiptarë që shërbejnë në KFOR, duke shtuar se roli i tyre është në drejtori dhe degë kryesore të KFOR-it, duke e vlerësuar një kontribut të jashtëzakonshëm.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media