Loading...

Ky është babai i Dua Lipës – FOTO

dua-l_1457190005-6741448.jpg

Dua Lipa me prejardhje është nga Peja. Ajo është e bija e Dukagjin Lipes, gjithashtu muzikant anetar i bendit “Oda” viteve të 90-ta.

Dukagjin Lipa, njihet si njeri me shije të hollë dhe artist shumë dimenasional. Ai për një kohë të gjatë ka jetuar në Londer. Prej vitesh është kthyer sërish në Kosovë.

“Kosovarja” publikon një foto të Dues kur ishte më e vogël, nën shoqërinë e të atit, nga i cili edhe e ka trashëguar talentin për muzikë.

dua2

Komentet

Leave a Reply

Top