Loading...

Ky është ministri që do të zëvendosoje Musa Xhaferin – FOTO

festim-halili.jpg

Në përputhje me vendimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit demokratik për Integrim si dhe me kompentencat e tia statutory, Kryetari Ali Ahmeti vendosi që të propozon emrat vijues për përfaqësues të BDIsë në pushtetin ekzekutiv:

1.      Sekretarijati per Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, dë drejtohej nga Musa Xhaferi tani do të udhëhiqet nga Festim Halili nga Tetova aktualisht Profesor në USHT./Shqipmedia

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media