Loading...

Ky është Shenasi Memeti, agjenti i Maqedonisë – FOTO

Portali maqedonas Libertas ka publikuar një foto të Shenasi Memeti agjentit nga Maqedonia i cili përfolet në mediat e Kosovës si organizator i ngjarjeve të Kumanovës./Shqipmedia

Shënim i yni pse u tërhoq fotografia:

Shpalosja e identitetit dhe fotografive të të punësuarve në agjencinë e Inteligjencës paraqet rrezikim të sigurisë së tyre personale, sigurisë së familjeve të të punësuarve dhe shkelje e rrezikim i kompetencave të vërtetuara me ligj dhe metodave të punës së Agjencisë së zbulimit të Maqedonisë.

Komentet

One thought on “Ky është Shenasi Memeti, agjenti i Maqedonisë – FOTO”

  1. Sula Sulejmani says:

    kopjonja foton se ntok me e shtye me fotografi ket tradhtar

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media