Përsëri sot tërmet regjistrohet në Maqedoni

termet174.jpg

Një tërmet i ri është regjistruar në Maqedoni. Sipas të dhënave dridhja ka qenë me fuqi 4.1 shkallë sipas Rihterit. Epiqendra e tërmetit ka qenë 6 kilometra larg Resnjës dhe 8 kilometra nga Jankoveci.

Tërmeti është ndierë edhe në Ohër deri në Shkup.

Komentet
Top