Loading...

LEVIZJA BESA në fshatrat e Bogovinës, qindra njerëz prezent – FOTO

FB_IMG_1453067821012-696x522.jpg

Lëvizja BESA themeloi edhe nëndegën 25 anëtarëshe në f. Rakovec të Bogovinës.
Kryetar nëndege zgjedhet Imer Dauti.

Të pranishmit i përshëndeti edhe Kryetari i degës së Bogovinës Shpend Tairi, Bejtulla Demiri dhe Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.

Pas themelimit të nëndegës së f. Rakovec, pasoi menjëherë edhe themelimi i nëndegës së fshatit Kamjan të Bogovinës. Me një prezencë masovike me mbi 500 të pranishëm, sonte u zgjodh edhe Kryetari i nëndegës së Kamjanit, juristi Senat Idrizi, ndërsa të pranishmëve iu drejtua edhe Kryetari i degës së Bogovinës Shpend Tairi, anëtarë të kryesisë qendrore Blerim Sejdiu dhe Bejtulla Demiri, dhe për fund të pranishmit fjalë përshëndetëse i nderoi edhe Kryetari i Lëvizjes BESA Bilall Kasami”.

12472232_1682282315390782_448350421471995005_n

12552617_1682282332057447_6966426367527720855_n

12512522_1682282395390774_8183591565543129397_n

Komentet

Leave a Reply

Top