Lirohet gazetari Zoran Bozhinovski

Zoran-Bozinovski-520x308.jpg

Gjykata penale e Shkupit sot ka sjell vendim për lirim të gazetarit Zoran Bozhinovski i cili ishte arrestuar si i dyshuar për rastin spiun dhe për shoqërim kriminal. Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë e ka komentuar lirimin e Bozhinovskit si dalje nga lista e turpit.

”Maqedonia doli nga lista e turpit ku ka gazetarë të burgosur” e komentojnë nga ShGM. Ky vendim sipas SHGM-së ndihmon që vendi të largohet nga shoqërimi me shtete me diktaturë dhe kundër fjalës së lirë.

Komentet
Top