Lulja juaj po thahet? Ja truku që e sjell në formë – FOTO

0-177.jpg

Kushdo që ka lule në shtëpi, dëshpërohet kur ajo nis të thahet. Kjo ndodh kur ju harroni që ta ujisin atë në kohën e duhur, apo e keni vendosur në një vend të papërshtatshëm . Por mos u shqetësoni, ne do të ku tregojmë një truk që e kthen lulen tuaj të preferuar në gjendjen e mëparshme.

Juve ju duhet një lëkurë bananeje

Pak nga llumi i kafes

Disa lëvozhga veze

Ujë dhe një blender

Bashkoji këta përbërës bashkë dhe i kaloni në blender, që të bëhet një masë homogjene

Pas ta bënë këtë gjë, shpërndajeni masën rreth vazos së lules dhe ajo do të kthehet sërish ashtu siç ka qenë. Mos e harroni këtë truk sepse do të ju duhet sa herë që lulja juaj nis të tkurret apo të thahet.

Komentet
Top