Loading...

Nëse nuk tërhiqet vendimi i presidentit Ivanov, Maqedonia mund të sanksionohet

0-59.jpg

Përfaqësuesi i lartë i BE-së deklaroi se nëse nuk tërhiqet amnistia, vendet perëndimore do të sillen në mënyrë më agresive në raport me liderin e VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski dhe funksionarët e lartë maqedonas.

“Si një pjesë prej sanksioneve të mundshme paramendohet ndalimi i udhëtimit në Zonën Shengen në BE për politikanët maqedonas, tërheqjen e ndihmës për krizën e refugjatëve, si dhe ndalimin e përkrahjes së kandidaturës së vendit për anëtarësim në BE dhe në NATO”, shkruan Wall Street Journal.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media