Loading...

Maqedonia do të shpallë Non-grata një ambasador perëndimor

crop-naslovna-SP.jpg

Me pretendimet e portaleve pro-qeveritare se gjoja për letrën e udhëheqësit të LSDM-së, Zoran Zaev deri tek ish-pjesëtari i kundërzbulimit Zoran Verushevski është konfirmuar “përfshirja e shërbimeve të huaja në përgaditjen e materialeve” me të cilat gjoja e paska kërcënuar kryeministrin Nikolla Gruevski, në fakt u vërtetua teza e gazetës ditore “Slloboden Peçat”të cilën e lansoi menjëherë pas arrestimit të Verushevskit – se qeveria po gjuan ambasador të një vendi perëndimore, me çka dëshiron që të ndërkombtarizohet çështja në favour të saj.

Ja se çka shkruante në faqen e parë të gazetës “Slloboden Peçat” me datë 28 janar:

Mediat pro-qeveritare tani pretendojnë se në letrën, e cila gjoja se është shkruar me dorë të lirë nga ana e liderit të LSDM-së, ”konfirmohet se një kryetar i jashtëm dhe ambasador kanë pregaditur bombën së bashku me Verushevskin dhe Zaevin”. Në letrën, të cilën me 20 janar Zaev i’a ka dërguar Verushevskit, udhëheqësi i LSDM-së ka shkruar se “punën të cilën e presin nga miqtë e jashtëm është e kryer”/Shqipmedia

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media