Marin Mema: Ilirida, të vërtetat e jashtëzakonshme – VIDEO

17952022_1443363752368697_7808392523261602784_n.jpg

Cila eshte lidhja mes Maqedonise se lashte dhe asaj te sotme ? Si manipulohet historia ? Gazetari Marin Mema sjell nje investigim ne qendrat kryesore. Cfare fsheh nentoka e tyre ? Ndiqni videon e plote qe sjell te vertetat e jashtezakonshme

Komentet
Top