Maskat terrorizojnë familjen shqiptare në Dizhon të Shkupit

hajni-681x454.jpg

Një grabitje e rëndë ka ndodhur në shtëpinë e një familje në rrugën “Dizhon” në Shkup. Grabitësit e maskuar kanë hyrë në shtëpi dhe kanë sulmuar familjarët, informoi policia.

“Të njejtit i kanë lidhur dy grabtë që kanë qenë në shtëpi, derisa burrin e kanë goditur në kokë”, theksoi MPB. Ata kanë arritur që të marrin stoli ari dhe gjësende të tjera me vlerë. MPB theksoi se janë ndërmarrë masat për zbardhjen e rastit.

Komentet
Top