Mbështetje e madhe nga ”Portokalli” për shqiptarët e Maqedonisë – VIDEO

Portokalli-2-780x439.jpg

Aktorët e emisionit ”Portokalli” që transmetohet në Top Channel gjithnjë e kanë mbështetur kauzën e shqiptarëve të Maqedonisë dhe gjithmonë i kanë dalë zot shqiptarëve të këtyre trojeve kurdo ata kanë qenë të sulmuar.

Edhe këtë herë, të gjithë aktorët e ”Portokallisë” kanë pasur një mesazh të madh për shqiptarët e Maqedonisë.

Reagimi i tyre lidhet me debatin dhe gjuhën e urrejtjes kundër gjuhës shqipe në Maqedoni dhe të drejtat e shqiptarëve në këtë shtet.

”Vetëm në Maqedoni është krim të flasësh gjuhë të huaja, sidomos shqip.” thotë aktori Florian Binaj, që e luan rolin e Edi Ramës dhe policit të ”Portokallisë”.

Komentet
Top