Loading...

McLaren 570S ‘vallëzon’ në akull ( Video )

black-mclaren-p1-main_678x353_71422603275.jpg

Kompania e njohur britanike e veturave luksoze e sportive, McLaren Automotive, në kanalin e saj zyrtar YouTube ka publikuar një video në të cilën shihet McLaren 570S duke “vallëzuar” në një liqen të ngrirë.

“Dancing on Ice” (“Vallëzimi mbi akull”), ishte mbishkrimi i videos së publikuar nga McLaren.

McLaren, përmes kësaj videoje, ka dashur të tregojë përvojën e modelit 570S dhe të shoferit, njëkohësisht edhe duke i testuar, në një liqen të ngrirë 200 milje në veri të Rrethit Arktik.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media