Loading...

Më 16 mars fillon gjykimi i dy funksionarëve të BDI-së, ja kush janë

ejup-alimi-696x522.jpg

Ejup Halimi

Funksionarët e BDI-së, të akuzuar në rastin “Titanik 3” të Porkurorisë Speciale Publike-Ejup Halimi dhe Ismet Guri më 16 mars do të ulen në bankën e të akuzuarve, njoftoi Makfax.

Ata janë të pandehur se kanë shkatërruar material zgjedhor. Lëndën do ta gjykojë gjykatësja e Sektorit penal për të rritur, Olja Ristova, transmeton Gazeta Lajm.

Kjo është lënda e parë e ekipit të Janevës ku gjykohen funksionarë të BDI-së. paraprakisht Gjykata ua mori pasaportat, por iu kthyen pasi u ankuan në Gjykatën e Apelit.

Ismet Guri dhe Ali Ahmeti, përfaqësues të krahut intelektual në BDI

Komentet
Top