Me magjistraturë dhe mesataren 10.00 por Qeveria e Maqedonisë e refuzon për punë

19437775_10213958116970868_959845301894831529_n.jpg

Ariton Rama, politolog, ka reaguar nëpërmes rrjetit social facebook për trajtimin e Qeverisë së re kundrejt kuadrove të reja premtuese për perspektivë sa më të ndritshme, duke përmendur shembullin e vet. Ariton Rama është magjistrant në shkenca politike, me mesatare 10.00.

Ja çfarë pohon ai:

Komentet
Top