Mënyra më e shpejtë dhe më e mirë për ta rimbushur iPhone

auto_IPHONE1507721460.jpg

Mund të mos mendoni rreth asaj se si ta mbushni rrymë iPhone-n tuaj. E vëni mbushësin dhe pastaj merreni me diçka tjetër, duke e pritur atë të mbushet për një orë ose dy.

Por sipas Business Insider ju veproni gabim.

Në një shpjegim aty, përshkruhet se si ju mund të mbushni telefonin tuaj të mençur më shumë dhe më shpejt.

1. Vëreni iPhone në ‘airplane mode’.
2. Përdorni mbushësin e iPad në vend të atij për iPhone.
3. Mos e përdorni derisa mbushet.

Komentet
Loading...
Top