Loading...

Merkel: Myslimanët dhe hebrenjtë i përkasin shoqërisë sonë

greece-another-bailout-crisis-.jpg

Myslimanët dhe hebrenjtë i përkasin shoqërisë sonë, njësoj si kristianët dhe ateistët, deklaroi kancelaria Angela Merkel në Bundestag .

”Afrika është një kontinent fantastik, me të rinj, me treg komercial për të ardhmen dhe fton gjermanët të investojnë më shumë”, shtoi kancelarja.

Ekstremistët e djathtë të ‘’Alternativa për Gjermaninë’’ u larguan nga salla në kohën që fliste kancelarja.

“Nuk ka asnjë falje për urrejtjen racore, shprehjet naziste, sulmet ndaj restoranteve të hebrenjve dhe sulmet ndaj policisë”, theksoi kancelarja Merkel.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media