Loading...

Meta pret studentët e Tetovës – FOTO

ilir-768x512.jpg

Sot me kënaqësinë më të madhe prita në një takim tepër të hapur, studentë të gazetarisë së Universitetit Shtetëror të Tetovës. Kur dëgjoja pyetjet dhe mendimet e tyre, bindesha se të rinjtë do të udhëheqin ndryshimin në vendet tona.

Komentet
Top