Loading...

Metodë e re nga ISIS për sulme terroriste (FOTO)

ssisss.jpg

Terroristët e ISIS kanë shfaqur metodën e tyre më të fundit të ekzekutimit, duke e kthyer një të burgosur në një bombë ajrore.

Fanatikët e lidhën me litarë dhe i vendosën dërrasa si dordolec të burgosurit të tmerruar në zonën e Yarmoukut në Siri, të kontrolluar nga ISIS, pranë kryeqytetit Damask.

Gjithashtu terroristët ia mbushën helmetën me eksploziv dhe lanë një hapësirë boshe për të plasur kapsollën.Pamjet e tmerrshme shfaqin burrin e rrëzuar përdhe pasi ishte hedhur nga një urë. Në pamjet e propagandës së publikuar nga ISIS, terroristët kanë treguar se si shpërhtimi ia këputi kokën viktimës.

Komentet
Top