Loading...

Mirsad Ndrecaj – NATO përcillet për në banesën e fundit – FOTO

0268.jpg

Të martën në xhaminë e Sefës në Gjakovë, iu është falur namazi i xhenazes njërit nga të vrarët në konfliktin e Kumanovës, Mirsad Ndrecajt. Në këtë ceremoni shihet një numër i madh i pjesëmarrësve të cilët po e përcjellin Ndrecajn për në banesën e fundit. Ndryshe, Mirsad Ndrecaj, është njëri nga nëntë kosovarët e vrarë në konfliktin e Kumanovës.

0a

0b

0c


Opterusha i jep nderimet të vrarit në Kumanovë

Njëri prej të vrarëve në konfliktin e Kumanovës, Valon Kabashi, është pritur dhe nderuar nga banorët e fshatit të tij, Opterushë. Trupi i tij ka mbërritur në këtë fshat rreth orës 09:00 dhe nga fotot shihet se për ta pritur kufomën e tij kanë dalë një numër i madh i banorëve. Valoni bashkë dhe me 7 të tjerët të rënë në Kumanovë, do të varroset sot në orën 17:00 në varrezat e Prishtinës.

0

0a

0b

0c

Komentet

One thought on “Mirsad Ndrecaj – NATO përcillet për në banesën e fundit – FOTO”

  1. zoti ja falt xhenetin..e familjes se ti u ndimoft

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media