Montella me deklaratë të papritur për Shkëndijën!

auto_auto_montella-cropped_1y2o42g6g8voi1n9qscjbjkjnl14824306171494228879-681x383.jpg

Trajneri i Milanit, Vincenzo Montella, ka folur për sfidën ndaj Shkëndijës.

Ai pohoi që nuk e njeh mirë ekipin shqiptar.

“Na është bërë zakon shorti, ishte argëtuese të marrim pjesë drejtpërdrejt. Nuk e njoh mirë skuadrën (Shkëndijën), kemi kohë ta sudiojmë. Po mundohemi ta dimë ku është vendi ku do të luajmë lojën si mysafir”, deklaroi Montella.

Ndeshja e parë mes Shkëndijës dhe Milanit, zhvillohet në Shkup.

Komentet
Top